Anmäla dig till kursen

Salsa Nybörjare

Är kursen för dig som inte har dansat salsa tidigare. I kursen dansar vi linje Salsa också kallat L.A Salsa. Du kommer att lära dig grundstegen och några enkla och vanliga dansturer och kombinationer. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper och vi hjälper dig framåt även om du aldrig dansat ett steg tidigare i ditt liv. På kursen ger vi dig en bra grund i salsan och hjälper dig hitta glädjen i dansen med din danspartner och musiken.

Under kursen arbetar du mycket med att få taktkänslan att sitta och att kunna föra/följa på ett tydlig men också behagligt sätt. Du behöver inte anmäla dig med en partner då vi roterar under kursens gång. Vill du endast dansa med din partner går det också bra. Kursen omfattar 8 lektioner om en timme vardera.

Instruktör: Alberto.B

Salsa LA fortsättning 1

Är kursen för dig som behärskar grunderna i Linje salsan och är redo att ta dansen till nästa nivå. Du har gått nybörjarkurs eller fortsättningsnivå. I kursen tränar du på att öka din säkerhet kring grunderna och förbättrar dem. Du kommer att träna mycket på crossbody lead, och open break eftersom denna teknik är viktig för att senare kunna bygga på med mera avancerade turer. Du förbättrar din förmåga att dansa som förare och följare. Du kommer att lära dig fler grundläggande turer och kombinationer samt hur du förflyttar dig på dansgolvet. Kursen omfattar 8 lektioner om en timme vardera.

Instruktör: Alberto. B

Social Dans

Sommar tid.


Socialdansen pågår mellan 19:00-22:00


Inträde  50 KR

Måndag - Torsdag
18:00 - 21:00
Fredag - Söndag
Stängt

Salsa fortsättning 2

Salsa LA Fortsättning 2 är kursen för dig som känner dig trygg och säker i rollen som förare eller följare. Du har dansat minst 3 terminer i Salsa LA style. Du behärskar grund stegen tillfullo och är nu redo att lära dig mer utmanande turer och kombinationer och hur du kan anpassa din dans utifrån musiken. Du kommer att lära dig fler spännande och roliga turer samt träna och utveckla tekniken då man gör dubbelsnurr, 360, copa-variationer och footwork. Du kommer att utveckla din stil och ditt flow i dansen samt att mycket fokus läggs på att kunna föra och följa i olika turer med högre precision. Kursen omfattar 8 lektioner om en timme vardera

Instruktör: Alberto B.

Bachata Sensual

Bachata Nybörjare är kursen för dig som inte har dansat tidigare. Du kommer att lära dig grundstegen och utveckla din taktkänsla till musiken i dina rörelser. Du lär dig enkla turer och att kunna föra och följa på ett tydligt men också behagligt sätt. Kursen omfattar 8 lektioner om en timme vardera. 

Instruktör: Alberto B.

Välkommen att dansa med oss

Bachata fortsättning 1

Är kursen för dig som grundkursen i Bachata. Du kommer försätta att utveckla din taktkänsla för att kunna röra dig mjukt och smidigt till musiken. Du lär dig fler turer och fortsätter utveckla din teknik för att föra och följa på ett tydligt men också behagligt sätt. Kursen omfattar 8 lektioner om en timme vardera.

Instruktör: Alberto B.

Bachata fortsättning 2

Bachata fortsättning 2 är kursen för dig som dansat bachata minst 3 terminer och börjat dansa socialt. Under kursen får du lära dig fler avancerade turer, footwork, body waves och bodyrolls. Vi roterar och byter danspartner för att på bästa sätt lära oss att föra och följa. Kursen omfattar 8 lektioner om en timme vardera.

Instruktör: Alberto B

Ladystyling

Ladystyling Är den klass för de som vill utveckla sin feminina sida inom främst Bachata och Salsa. Man dansar solo, med andra ord behöver du ingen danspartner. Vi jobbar bland annat med hur man kan röra armar och höfter till musiken. Mycket handlar om att lära sig ha självförtroende i sina rörelser och våga ta ut sina steg till max. Alla är välkomna oavsett ålder.

Instruktör: Natalie P.

Betalning till


Bankgironummer 5339-6214

( ange nanm och danskurs)

Välkommen till Salsa Alberto! Vår intensiva 4-timmars Salsa-kurs för fortsättningsnivå 1 är perfekt för alla som vill fördjupa sina färdigheter. Kursen är fördelat på 2 dagar måndag och tisdag kl.18.30-20.30 i v.22 Ta steget mot att bli en ännu bättre Salsa-dansare med oss!

Pris: 500kr. (singel)

Pris: 800kr. (Par förare/följare)

(Tips: Tag med inneskor, och ev. vattenflaska.

GRATIS PARKERING utanför dörren längs med gatan.

Scrolla ner för att skicka din anmälan!

Presentkort


Överraska dina nära och kära med en presentkort från SalsaAlberto. Våra presentkort är perfekta gåvan för alla tillfällen. De är flexibla och kan användas för att delta i våra spännande kurser i Enebyhus. Du kommer att älska vår energifylld atmosfär och professionella instruktörer.


Vi samarbeta med wellnet vi erbjuda dig en unik träningsupplevelse som inte bara är rolig och energigivande, utan också främjar både fysisk och mental hälsa. Ta det första steget mot att bli friskare och må bättre genom att dansa med oss på salsa Alberto!

Prissättning/Betalning

Salsa Intensiv 4 timmar v.22

Pris: 500 kr (singel)

Pris: 800 kr (Par förare/följare)

Bankgiro: 5339-6214

(ange namn och danskurs)