Om oss
Kom och dansa med oss


Om oss

Alberto Barrios

Alberto är Salsainstruktör i Norrköping och har lång erfarenhet av dans. Intresset för dansen började redan 2001 och han har sedan dess bl.a. deltagit i Salsa SM. Han har genom dansen arbetat för och med flera olika företag och föreningar, senast med Danskompaniet och Studiefrämjandet, men har nu startat i egen regi i Eneby Hus i samarbete med Eneby Hus kulturförening.


Kom och dansa med oss, tillsammans skapar vi glädje!


Annelie Forsman 

Annelie har många år erfarenhet av att dansa och instruera i Salsa och Bachata. Som instruktör är hon positiv, uppmuntrande, noggrann, tydlig och fokuserar framförallt på att förmedla glädjen och känslan i dansen.

Annelie har uppträtt i shower både i Sverige och utomlands i flera olika dansstilar.

Daniel Hägg

Är en mycket pedagogisk och van salsainstruktör som

i många år hade salsakurs på salsahuset i Norrköping för nybörjare och nybörjare 2, avancerad, menstyle!!

Hans överbokade kurser var mycket omtyckta av vana och nya dansare. Daniel är mycket pedagogisk och får den mest ovan att efter en timme känna sig som en riktig Salsalove.


Carolina Hägg

Har dansen i blodet, förutom zumbainstruktör sa har Carolina dansat den populära dansen i många år. Hon har gått många kurser för att utvecklas och med Daniel

har de dansat och haft kurser i många år. Carolina är salsan själv, med sina latinamoves kan få vilken ovan dansare som helst att känna sig som en riktig salsaqueen. Vi har dansat tillsammans i många år, vi älskar detta och tillsammans med er skapa en riktig stämningsfull och rolig salsafest. 

Benjamin har sedan han bosatte sig i Norrköping för ca fem år sedan dansat hos de flesta danshusen här i Norrköping. Innan pandemin genomförde han några Rueda de Casino kurser som var mycket uppskattade och kommer nu att erbjuda nya kurser inom den danstilen hos Salsa Alberto.  Han har dansat olika latinamerikanska danser sedan ungdomsåren, varit danslärare i Stockholm, deltagit på många olika Cuban Salsa konvent och Rueda festivaler. Han har en pedagogisk utbildning vilket innebär att man han lär ut på ett sätt som gör att man känner att man kan hänga med även om vissa turer är komplicerade. Dessutom är det alltid roligt att dansa i Rueda med honom då han har en positiv inställning och är en glad person.  Han älskar den kubanska musiken och dansen och delar gärna med sig av sina kunskaper inom Rueda.